Information om vår

Dataskyddsdeklaration

Dataskyddsdeklaration och samtycke till behandling av data på www.lvteknik.se


Vi följer lagstadgade bestämmelser om behandling av personuppgifter och här vill vi gärna informera dig om vår insamling och användning av data.
Följande integritetspolicy förklarar vilken information som samlas in om dig på vår hemsida, och vilka av dessa uppgifter vi behandlar och på vilket sätt, samt vem du ska kontakta om du har frågor, vill du veta vilka uppgifter vi redan har, eller om du vill att dina personuppgifter ska raderas. För att du ska kunna ingå ett avtal med oss behöver vi följande information: namn, adress, telefonnummer och e-postadress.

Vi registrerar dina personuppgifter i syfte att sälja och leverera varor. Som registrerad person har du alltid rätt att få dina uppgifter raderade. Du har också rätt att få insikt i vilka uppgifter vi har registrerat om dig. Du har dessa rättigheter enligt Dataskyddslagen och i sådana ärenden kan du kontakta wedin@lvteknik.se.  Personuppgifter registreras och sparas i fem år, varefter uppgifterna raderas.

Dina personuppgifter kommer inte att vidarebefordras eller säljas till tredje part, men ditt namn, adress och telefonnummer uppges till speditör i samband med leverans.